Cara Gampang Memasak Bubur Lemak & Salmon Tomyam (MPASI 8M)

Bubur Lemak & Salmon Tomyam (MPASI 8M). It tasted so good and increased my appetite. You can eat it with shredded chicken/beef or with Sambal Goreng Okra (my previous recipe). Or just eat it without any side dish 🥰 Bon appetite 🥰 Bubur Lemak ala kak elle style.

Bubur Lemak & Salmon Tomyam (MPASI 8M) It is commonly found in Malaysia, where it is considered the national dish. It is also the native dish in neighbouring areas with significant Malay populations such as Singapore, Brunei, and Southern Thailand. In Indonesia it can be found in several parts of Sumatra. <p>Bubur Lemak Ayam. Hello bunda.Kali ini kita memiliki Resep Bubur Lemak & Salmon Tomyam (MPASI 8M). Resep ini memiliki 16 Bahan utama, dan 6 cara memasaknya.

Resep Bubur Lemak & Salmon Tomyam (MPASI 8M)

  1. Sediakan 1/2 cup beras putih.
  2. Cukup 1.5 potong salmon.
  3. Sediakan 1/4 potong tomat.
  4. Sediakan 1 kuntum brokoli.
  5. Cukup 2 sdm santan.
  6. Cukup 1 siung bawang putih.
  7. Cukup 1 siung bawang merah.
  8. Cukup 1/2 buah kemiri.
  9. Cukup 1 batang serai.
  10. Cukup 1 lembar daun salam.
  11. Sediakan 1 lembar daun jeruk.
  12. Cukup Secukupnya ketumbar bubuk.
  13. Sediakan Secukupnya keju parut.
  14. Siapkan Secukupnya oregano.
  15. Cukup Secukupnya UB.
  16. Siapkan Secukupnya margarin.

Bubur akan rasa lemak, masin, manis. Buat bubur ini tak sesusah mana sebenarnya. Ada beberapa cara membuatnya atas selera masing-masing. Tapi tak semua suka rasanya yang begitu.

Untuk Cara Memasaknya, Klik Selengkapnya

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Recipe: Yummy Lempah kuning iga sapi khas Bangka

Easiest Way to Make Appetizing Asam Pedas Tenggiri Khas Bangka

Recipe: Yummy Kue Remang Khas Bangka